Español
Novetats Empresa Representants Borsa de treball Contactar Disseny web Manresa
Si té una notícia, novetat, nou producte... aquesta informació s'ha "d'esbombar" com més millor.Per a fer-ho es poden utilitzar diferents sistemes.
L'enviament periòdic de newsletters (emails comercials en forma de butlletins) permet l'enviament de les notícies a tota aquella gent que està interessada en rebre les seves novetats. Es una forma de fidelitzar a un destinatari prèviament interessat en els productes i/o serveis que s'ofereixen.
Existeix la possibilitat de fer els enviaments d'e-mailing per a la captació de nous clients. En aquest cas es necessari gaudir d'una base de dades de destinataris.
A NEX realitzem el disseny i programació dels emails, gestionem l'enviament i en cas de ser necessari, confeccionem la base de dades de destinataris d'empreses i particulars cumplint la LOPD.
Alhora, es important que qualsevol novetat que introdueixi en el seu web es difongui. Amb la sindicació RSS, les novetats no es publicaran únicament al seu web, sinó també a diferents webs ben posicionats.
Si està interessat a que els mitjans de comunicació parlin de vostè, realitzem la redacció i enviament de notes de premsa als principals mitjans.
Existeixen també pàgines online exclusives de notícies i novetats a on poden apareixer les seves novetats:
A NEX realitzem campanyes de promoció de notícies adaptades a les seves novetats i al tipus de destinataris a qui van dirigides.

A continuació els hi mostrem alguns exemples:

web pàgines RSS
www.ctm.com.es Feedburner
Blogspot
Wordpress
www.net-engineer.net Feedburner
Blogspot
Wordpress
www.tiendadefruta.es Catàleg Facebook
Shopmania
Twitter
  Mapa web Avís Legal Google+ Dissenyadors web Manresa


Enllaços amics:

salmos 91


Aquest web utilitza Cookies per guardar dades a Google Analytics.
Acceptar