Español
Novetats Empresa Representants Borsa de treball Contactar Disseny web Manresa
NEX és una agència de publicitat online, especialitzada en la creació i gestió de projectes web orientats a resultats. La nostra especialitat es crear l’estratègia inicial, desenvolupar el projecte i realitzar el seguiment dels resultats obtinguts per la pàgina web.

La nostra experiència de més de 10 anys ens permet assessorar als nostres clients, en quins son els passos a seguir davant de qualsevol incidència relacionada amb la seva comunicació online.

Cada pàgina web té uns objectius, que poden ser molt diversos, segons producte, servei i/o sector i per tant l’estratègia que es segueixi el dia a dia, marcaran l’èxit o el fracàs del projecte web. Una pàgina web no es un producte estàtic, ans al contrari, i per tant segons com sigui la seva dinamització aconseguirem uns bons o mals resultats.

En resum: No li fem únicament una pàgina web, sinó que conjuntament amb vostè definim objectius i valorem constantment quines accions de comunicació i publicitat online pendre per tal que el seu web li doni la màxima rendibilitat en cada moment.
  Mapa web Avís Legal Google+ Dissenyadors web Manresa


Enllaços amics:Aquest web utilitza Cookies per guardar dades a Google Analytics.
Acceptar