Español
Novetats Empresa Representants Borsa de treball Contactar Disseny web Manresa
Internet s’ha convertit en el canal de venda amb major creixement en la majoria de sectors. NEX ofereix diferents solucions de comerç electrònic: Oscommerce, Magento i programació a mida.
Realitzem qualsevol tipus de projecte e-business o e-commerce, intervenint en les diferents fases que el composen: planificació, disseny, instal·lació, parametrització, programació d’ampliacions i manteniment, així com el hosting i la promoció web necessària per tal que la seva botiga online sigui rendible.

NEX confia cegament en l’èxit de la seva botiga online. És per aquest motiu que ofereix també la possibilitat de que tingui la seva eina de comerç electrònic de forma més econòmica o fins i tot GRATUÏTA a canvi d’un percentatge de cada operació realitzada.

Per a projectes consolidats, NEX ofereix la possibilitat de tenir un software de botiga virtual integrat amb un ERP o programa de gestió tal com mostra la Figura1.
En cas de no disposar d’ERP els oferim la possibilitat d’adquirir el programa de gestió del nostre partner tecnològic G2 Software, amb el que la compatibilitat està 100% assegurada. Si ho prefereix pot adaptar al seu ERP actual ,sempre i quan el seu programa de gestió permeti la importació i exportació de dades tal com indica la Figura1.
  Mapa web Avís Legal Google+ Dissenyadors web Manresa


Enllaços amics:Aquest web utilitza Cookies per guardar dades a Google Analytics.
Acceptar