Español
Novetats Empresa Representants Borsa de treball Contactar Disseny web Manresa
El servei d’allotjament web de NEX ofereix unes prestacions orientades a empreses, degut a la seva rapidesa i fiabilitat. Els servidors web de NEX estan físicament a Espanya, i per tant es garanteix una major rapidesa, tant en el servei de correu electrònic com de descàrrega web i FTP, així com un millor posicionament orgànic a Espanya dels webs allotjats. Tot i ser més barats, els servidors web situats físicament a l'estranger tenen uns inconvenients que no els fan recomanables per a un ús professional.

A NEX garantim la fiabilitat dels nostres servidors mitjançant la utilització de les últimes tecnologies procedents dels millors partners. La velocitat de procés dels nostres servidors es regeix per la política de no saturació. Amb el nostre servei de hosting obtindrà una velocitat de descàrrega superior degut a l’ús d’un gran ample de banda a compartir per un conjunt de recursos web inferior a la d’altres proveïdors de hosting.

El servei d'allotjament es basa en la contractació plans de hosting personalitzat que li permetrà:
  • Gaudir d’un pla d’allotjament web personalitzat a les seves necessitats. No disposem de plans estàndard que sempre son o molt limitats o desaprofitats...

  • Tindrà assignat un responsable d'allotjament web amb el que podrà contactar per a qualsevol consulta..

  • Si ho prefereix, no haurà de configurar-se el seu hosting a través de complicats panells de control. El seu responsable d’allotjament ho farà tot per vostè.

NEX gestiona el registre i manteniment del seu domini, tant si es nou, com si s'ha de gestionar-ne el trasllat. Registrem tot tipus de dominis i l’aconsellem sobre quin nom registrar tenint en compte conceptes de màrqueting i posicionament SEO.
  Mapa web Avís Legal Google+ Dissenyadors web Manresa


Enllaços amics:Aquest web utilitza Cookies per guardar dades a Google Analytics.
Acceptar