Español
Novetats Empresa Representants Borsa de treball Contactar Disseny web Manresa
Un dels inconvenients del posicionament SEO es que es un posicionament a llarg termini i a on no es pot escollir la posició en la que ha de sortir el nostre enllaç. Per a solucionar-ho i complementar el número de visites es poden realitzar una sèrie d'accions utilitzant diferents tipus "d'anuncis" a posar a la xarxa.
Es poden crear campanyes en diferents cercadors (SEM) i webs 2.0:
o en altres webs estratègiques: webs amb un alt nombre de visites, directoris d'empreses, blogs, fòrums... relacionades amb el sector d'activitat del domini a promocionar.

Segons la campanya a realitzar es poden utilitzar diferents tipus d'anuncis: El principal es el tipus text ja que es el sistema d'anunci més estès a la xarxa i de força impacte ja que molts usuaris els confonen amb enllaços de posicionament natural.
Aquest tipus d'anuncis solen funcionar pel sistema de pagament per clic, el qual només genera un cost al clicar l'anunci (no pel fet d'aparèixer). Així doncs vostè només paga si hi ha algú interessat en accedir a l'adreça de destí. Es per aquest motiu que les visites que s'obtenen son molt qualificades i permet estudiar la rendibilitat de cadascun dels anuncis.

És un sistema de promoció amb rendiments a curt termini, perfectament compatible amb la promoció orgànica i especialment indicat per a campanyes temporals i de venda online

Altres formats d'anuncis serien els anuncis gràfics, vídeos, anuncis per a mòbils...

NEX és soci certificat d'AdWords de Google que certifica la qualitat de la nostra gestió de campanyes de Màrqueting Online:
(https://adwords.google.com/professionals/profile/org?id=08893637993003018707&hl=ca)

A continuació els hi mostrem alguns exemples:

web paraules clau
www.tiendadefruta.es guanabana
graviola
infusion guanabana
jugo de guanabana
www.resmat.net aprovechamiento aguas pluviales
cisternas agua potable
Separador hidrocarburs
fosa septica
www.j2servid.com bolsas hinchables
sacos hinchables
paneles de carton
cintas de amarre
www.tiendaaccesoriosautomovil.es barras portaequipajes
asientos coche
bola de remolque
baca coche
  Mapa web Avís Legal Google+ Dissenyadors web Manresa


Enllaços amics:Aquest web utilitza Cookies per guardar dades a Google Analytics.
Acceptar