Español
Novetats Empresa Representants Borsa de treball Contactar Disseny web Manresa
La característica principal dels webs 2.0 es que els usuaris poden afegir contingut en un web que no és de la seva propietat i que la resta d’usuaris poden veure. Aquest nou tipus de webs obre doncs diferents possibilitats ja que els llocs Web 2.0 actuen més com a punts de trobada que com a webs tradicionals.

El fet que diferents usuaris puguin opinar sobre els seus productes/serveis, converteix aquestes pàgines web en eines publicitàries en que és de vital importància que les opinions siguin el més positives possible. S'atrauran així a nous usuaris, ja teòricament les opinions de la majoria d'usuaris son més objectives que les provinents del fabricant o venedor.

Per altra banda els webs 2.0 son una potent eina de màrqueting que ens permetrà saber els punts forts i dèbils dels diferents productes/serveis i ens ajudarà en la presa de decisions.

Hi ha un gran nombre de webs 2.0: Blogs, xarxes socials personals, xarxes socials professionals... L'utilització d'un o altre dependrà de les característiques dels productes i/o serveis a promocionar. Algunes de les més utilitzades són:
A NEX l’assessorem en com promocionar el seu negoci a través dels diferents webs 2.0 per aconseguir-ne la major rendibilitat possible.

A continuació els hi mostrem alguns exemples:

web pàgines 2.0.
www.net-engineer.net Youtube
Facebook
Blogger
Google sites
www.tiendadefruta.es Facebook
Blogger
Twitter
www.motostock.com Twitter
Facebook
Youtube
  Mapa web Avís Legal Google+ Dissenyadors web Manresa


Enllaços amics:Aquest web utilitza Cookies per guardar dades a Google Analytics.
Acceptar