Español
Novetats Empresa Representants Borsa de treball Contactar Disseny web Manresa
NEX (NET ENGINEER XARXES), pertanyent al grup NET ENGINEER, es dedica principalment a la prestació de serveis informàtics i d'internet.

La nostra historia comença l' any 2000, quan hi havia una gran mancança de serveis d' internet. Des de llavors hem anat evolucionat al mateix temps que canviava internet, adaptant-nos a tots aquests canvis, oferint en cada moment el millor servei als nostres clients. La nostra experiencia i la continua adaptació cercant l' excel·lència, ens ha situat en una posició de lideratge en el sector i ens permet afirmar que el nostre servei és altament professional.

En el camp d'internet NEX s'especialitza en la creació de pàgines web i la seva promoció web mitjançant posicionament SEO, Marqueting online SEM, SMO… aconseguint que la inversió realitzada en el seu web sigui rendible. Els professionals de NEX son membres qualificats de Google Advertising Professionals i per tant amb NEX s'ha acabat allò de: "Tinc un web, però mai no m'ha servit per aconseguir un client", ja que els nostres projectes web estan orientats a resultats.

Per altra banda NEX gestiona la compra de dominis i ofereix plans de hosting personalitzats a les seves necessitats, per poder oferir un servei d'internet integral.
La nostra experiència en els diferents camps que tractem ens permet oferir un servei ràpid, personal i professional.

Si busca una millora tecnològica en la seva empresa, NEX és la solució.
  Mapa web Avís Legal Google+ Dissenyadors web Manresa


Enllaços amics:Aquest web utilitza Cookies per guardar dades a Google Analytics.
Acceptar