Espa˝ol
Novetats Empresa Representants Borsa de treball Contactar Disseny web Manresa
Prosilo
 

Catàleg informatiu per promocionar Prosilo que parla dels seus serveis i sistemes. Es tracta d┤una eina per a poder explicar de manera entenedora i molt visual l┤empresa.

-->Veure enllaš

Entreroures
 

Casa rural accessible adaptada a totes les persones. El web s┤ha programat en PHP, MySQL i HTML + jQuery amb doble-A de conformitat amb les directrius d┤accessibilitat pel contingut web.

-->Veure enllaš

Cal Miliu
 

Web empresarial programat en PHP, MySQL i HTML + jQuery de Cal Miliu, restaurant de tracte familiar amb més de 40 anys d´experiència.

-->Veure enllaš

Carrasco Peritatges
 

A "Carrasco Peritatges" estan especialitzats en perÝcia cal·ligràfica judicial. El web empresarial s┤ha programat en PHP, MySQL i HTML + jQuery.

-->Veure enllaš

Spotvit
 

Borsa de videocurrÝculums on-line per a oferir a les empreses els millors candidats. Programada en php i Mysql.

-->Veure enllaš

Equinura
 

Equinura és un centre de doma natural dedicat al benestar i cura de cavalls al que hem elaborat la seva web empresarial en PHP, MySQL i HTML + jQuery. 

-->Veure enllaš

Arquitectura tŔcnica Francesc SolÓ
 

Disseny i programaciˇ en HTML del web de Francesc Solà. Arquitectura tècnica especialitzada en certificaciˇ i rehabilitaciˇ d┤edificis. El web s┤enfoca en mostrar de manera directa els serveis que ofereixen.

-->Veure enllaš

El Palauet
 

Botiga virtual en PHP i MySQL de El Palauet. Os-commerce de productes dedicats a la moda infantil, la puericultura i tot el relacionat amb el mˇn del bebè.

-->Veure enllaš

Prosilo
 

Prosilo és una empresa de professionals en higiene alimentària de sitges, dipòsits i conductes a la que hem dissenyat i programat la seva web empresarial en HTML.

-->Veure enllaš

Ecomuesli
 

Botiga virtual en PHP i mysql aixÝ com la imatge gràfica d’Ecomuesli. Una botiga que et permet crear la teva mescla de muesli al teu gust!

-->Veure enllaš

Oilca
 

Eina virtual en PHP i mysql que permet realitzar l’anàlisi de costos / emissions de CO2 per identificar les oportunitats d’optimitzaciˇ de la producciˇ d’oli d’oliva.

-->Veure enllaš

Ambients saludables
 

Disseny i programaciˇ en HTML del web Ambients Saludables a on ens ensenyen com aconseguir un ambient saludable per a casa nostre.

-->Veure enllaš

Netwerch h2o
 

Disseny i programaciˇ en HTML del web Netwerch h2o: “Un nou enfocament internacional als problemes de l´aigua”. La gràfica aplicada juga amb el concepte de l’aigua i el seu simbolisme.

-->Veure enllaš

Nova botiga virtual e-sibelius
 

Botiga virtual en PHP en concordança gràfica amb la web presencial www.sibeliusonline.com, també dissenyada i programada per Net Engineer. Respon a una estètica de còmic combinada amb el minimalisme actual.

-->Veure enllaš

Nou Web Veter7
 

Disseny i programaciˇ en HTML del web per a la clÝnica veterinària Veter7. Amb l’objectiu d’aconseguir un web identificatiu per a la empresa i ressaltar el personal humà que hi treballa.

-->Veure enllaš

Nou Web Logistics MDE
 

Disseny i programaciˇ en HTML de la pàgina web de Logistics MDE. Un espai per a la promociˇ dels serveis que ofereix l’empresa que ens mostra una estètica web molt professional i alhora desenfadada.

-->Veure enllaš

Nou Web Automaiko
 

Disseny i programaciˇ en PHP de la botiga virtual d┤Automaiko; botiga d┤accessoris per l┤automòbil. Vinculades a la botiga s┤han realitzat cartes de vendes per a promocionar les cadenes de neu que s’hi venen. D┤aquesta manera, s┤aconsegueixen més visites qualificades per al site i aixÝ, millorar les vendes.

-->Veure enllaš

Nex, Ned i Net al seu m˛bil!
 

Han pensat en fer una segona versiˇ del seu web per a dispositius m˛bils? A Net Engineer ens hem avanšat i hem adaptat els nostres webs empresarials per a poder-los gaudir des de Iphone, Android... AixÝ podran posar-se en contacte amb nosaltres des de qualsevol racˇ del mˇn. Ja poden fer la prova!á

QuŔ sˇn aquests quadres?
 

Des del nostre departament de disseny em creat un cartell per promocionar la compra on line de la botiga de fruites Casa Bartomeus. Per aconseguir-ho hem fet servir codis QR, un sistema molt ràpid que permet comprar des de qualsevol dispositiu mòbil amb Internet fent una fotografia.

-->Veure enllaš

Nou web de Cal FarrÚ
 

Disseny i programaciˇ en HTML de la pàgina web de Cal Farré. Un racˇ de somni per passar-hi bones temporades en parella o famÝlia. En el disseny em respectat la seva estètica fresca i natural sense perdre les funcionalitats on line que la casa requereix per a poder facilitar els tràmits als seus clients.

-->Veure enllaš

Nou canal a You tube
 

╔s molt important per a una empresa donar-se a conèixer. Un mitjà de promociˇ molt conegut entre els internautes és el web de You Tube. A Net Engineer estrenem nou canal en aquesta xarxa. Amb el nom de “Disseny manresa” donem a conèixer una mica més la nostra empresa. Visiti´ns!

-->Veure enllaš

Nou web Mx Arvi
 

Disseny i programaciˇ en PHP de la botiga virtual de Mx Arvi; una empresa amb més de 15 anys d’experiència en el mˇn de la competiciˇ MX que ofereix equipaments pels pilots d’enduro, recanvis, motos… El disseny de la pàgina a buscat la mimesi amb l’estètica més desenfadada i dura del sector i disposa de gestor de continguts.

-->Veure enllaš

Nou web Descals Vilarmau
 

Disseny i programaciˇ en HTML i Flash del nou web de Descals Vilarmau Estudi JurÝdic. En el disseny s´ha seguit la imatge corporativa existent. La programaciˇ ha seguit criteris d´accés ràpid a la informaciˇ.

-->Veure enllaš

Soci Cerfificat d┤Adwords de Google
 

Una vegada més hem demostrat els nostres coneixements de màrqueting online renovant la certificaciˇ de Soci Certificat d´Adwords de Google, una prova més de la professionalitat dels nostres serveis.

-->Veure enllaš

Nou web G2 Software
 

Disseny i programaciˇ del nou web corporatiu de G2 Software. El web disposa d´un gestor de continguts que permet poder actualitzar els continguts més dinàmics del web. Estem convençuts que aquest web complirà de forma òptima els objectius de marketing i de servei postvenda pel qual ha estat creada.

-->Veure enllaš

Redisseny web de NEX
 

Des de Nex estem remodelant el nostre web, utilitzant les ˙ltimes tècniques en disseny i programaciˇ web. Us la presentarem en breu.

-->Veure enllaš

Nou web de Net Engineer
 

Per celebrar el nostre 10 aniversari, a Net Engineer, S.L. hem renovat completament el nostre web, oferint una mostra de les ˙ltimes tendències en pàgines web: presentadors online, optimitzaciˇ SEO, marketing online SEM, promociˇ en xarxes socials SMO, combinaciˇ HTML, Flash, Bases de dades, lightboxs, videos, codificaciˇ QR, sindicaciˇ de noticies, compartir continguts...

-->Veure enllaš

10Ŕ aniversari Net Engineer
 

Ens complau celebrar amb vosaltres el nostre 10è aniversari. Desde de l´any 2000 aportem el nostre grà de sorra al mon d´internet. Volem donar les gràcies i compartir la nostra alegria amb tots aquells que ho han fet possible, esperant poder celebrar 10 anys més! :)

-->Veure enllaš

Avaluaciˇ pel Google Qualified
 

Una vegada més i com cada dos anys, els professionals de NEX ens estem preparant per la imminent avaluaciˇ per part de Google dels nostres coneixements sobre posicionament. Fins avui sempre hem superat amb nota aquests examens, aconseguint la qualificaciˇ de Google com a Google Professionals.

-->Veure enllaš

  Mapa web AvÝs Legal Google+ Dissenyadors web Manresa


Enllašos amics:Aquest web utilitza Cookies per guardar dades a Google Analytics.
Acceptar