Español
Novetats Empresa Representants Borsa de treball Contactar Disseny web Manresa
Des de l’any 2000, any de la nostra fundació, hem realitzat força varietat de webs. A continuació en poden veure alguns exemples:
Un projecte web, no es limita únicament en el disseny estètic. Utilitzem els diferents llenguatges de programació i bases de dades disponibles per a crear webs a mida: HTML, PHP, ASP, Macromedia Flash, SQL Server, MySQL, Access... Som conscients però que hi ha programari de codi lliure que es molt recomanable utilitzar, sobretot quan es necessita un web d'una certa complexitat.

Per aquest motiu a NEX també treballem amb programari tipus Drupal, Joomla!, Wordpress, Moodle... realitzant un disseny personalitzat, instal·lació, parametrització i les eventuals modificacions del programari estàndard que pugui necessitar.

Conceptes com l’accessibilitat, navegabilitat, rapidesa d’accés a la informació, rapidesa de descàrrega, optimització per a posicionament web, els objectius del pla de màrqueting... són aspectes que també s’han de tenir en compte. Per aquest motiu NEX i NED, que pertany també a NET ENGINEER, S.L., aprofiten les sinèrgies entre les dues marques comercials per oferir un web que combini tots aquests aspectes.

Aquest sistema de treball es doncs idoni, tant per a realitzar un web complet per a un client final, com alhora de col·laborar amb estudis de disseny que ens aportin el disseny de la pàgina web.

Un web és la imatge de la seva empresa i/o entitat i com a tal ha d’estar sempre actualitzada. És per aquest motiu que hi ha la possibilitat de tenir un web gestionat per vostè a través de gestor de continguts o també els podem donar el servei d’actualització de continguts. Amb aquesta última opció s’assegura que tots els continguts s’entrin de forma òptima i no seguint les regles estrictes marcades per un gestor.

Considerem que el nostre temps de resposta és un dels valors competitius respecte a altres empreses del sector alhora d’actualitzar les pàgines webs dels nostres clients.
  Mapa web Avís Legal Google+ Dissenyadors web Manresa


Enllaços amics:Aquest web utilitza Cookies per guardar dades a Google Analytics.
Acceptar